Online goocheltrucs bij Dynamite Magic

Het lijkt wel steeds populairder te worden om te gaan toveren en goochelen. Veel goocheltrucs van o.a. Victor Mids van Mindf*ck worden achterhaald op YouTube door mensen die het leuk vinden om te ontrafelen hoe een truc in elkaar zit. Voor de illusionisten en goochelaars is het wel jammer als iemand je de trucs gaat uitleggen, vooral als het hele exclusieve goocheltrucs zijn. Met de filmpjes op YouTube die proberen te achterhalen hoe een truc in elkaar zit proberen mensen zelf te oefenen met de magie. Renzo Kazan vind het nog steeds leuk als mensen kunnen geloven in de magie die hij samen met zijn broer Oscar en zus Mara uitvoert op het podium. Zij merken dat het nog steeds leuk blijft als zij iemand doorzagen, de magie blijft.

Het magische YouTube kanaal van Dynamite Magic Shop

Bij Dynamite Magic Shop zijn wij zelf ook zeer actief op YouTube voor diverse video’s. Wij brengen namelijk elke maand een zogeheten product update uit, dit zijn video’s van 30 tot 45 minuten waarin diverse goocheltrucs worden uitgebeeld. René presenteert deze video’s eventueel samen met een andere medewerker van Dynamite Magic Shop. Ben je benieuwd naar onze product updatevideo’s klik dan hier om de afspeellijst van ons YouTube kanaal te zien. Daarnaast vind je altijd op onze homepage de laatste versies van onze product updatevideo, Heb je vragen of verzoekjes dan staan wij daar altijd voor open. Daarnaast gebruiken wij ons YouTube kanaal om alle magische producten te laten showen, hiervoor hebben wij diverse demovideo’s op ons YouTube kanaal. Deze magische demovideo’s worden door onszelf gemaakt of we mogen deze ontvangen van onze leveranciers voor de Dynamite Magic Shop. Als laatst gebruikt Dynamite Magic Shop het YouTube kanaal voor instructie-video’s voor de magische artikelen uit onze goochel webshop. Dit zijn Nederlandstalige instructievideo’s van onze eigen fabrikant. Deze video’s kan je alleen bekijken met een speciale link die je ontvangt bij aankoop van het magische product.

De goede klantenservice van onze goochel webshop

Bij Dynamite Magic Shop vind je veel magische producten die ervoor zorgen dat jij een echte goochelaar kan worden. Naast onze diverse video’s op ons YouTube kanaal hebben wij een uitgebreid assortiment aan magische producten. Hier vind je allerlei producten en is er voor iedereen wel een goochelproduct te vinden, voor zowel beginners als gevorderden. Wil je liever eerst kijken hoe trucs moeten schrijf je dan eens in voor een van onze goochelcursussen. Hierbij krijg je diverse goocheltrucs onder de knie en beheer je de basistechnieken om mensen te verbazen. Bekijk onze goochelcursus pagina eens voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31-(0)77-4722378 en via de mail kun je contact opnemen door te mailen naar info@dynamitemagicshop.com.

Voor oudere updates zie ons youtubekanaal!