Privacyverklaring

Privacy en veiligheid Dynamite Magic Shop V.O.F.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Dynamite Magic Shop V.O.F.. U dient zich ervan bewust te zijn dat Dynamite Magic Shop V.O.F. niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Dynamite Magic Shop V.O.F. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij (Dynamite Magic Shop) verwerken persoonsgegevens. Deze verwerking gebeurt op grond van de Europese Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG, of in Europa bekend als GDPR). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor meer informatie over deze wet verwijzen we je naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Je hebt het recht bij hen een klacht in te dienen wanneer je denkt dat wij niet goed omgaan met de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Cookies

Voor een bezoek aan onze website is het accepteren van cookies niet verplicht. Wij willen u er echter wel op wijzen dat het gebruik van de functie “winkelmandje” en het bestellen van producten alleen mogelijk is wanneer cookies worden geaccepteerd.

Wanneer u onze website bezoekt, laat u automatisch bepaalde gegevens achter. Welke informatie we van u ontvangen en bewaren hangt af van de wijze waarop u de website van Dynamite Magic Shop gebruikt.

Informatie die we ontvangen via cookies

Sinds 5 juni 2012 is de telecomwet/Cookiewet van kracht. Elke website is nu wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over ‘cookies’ en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.

Cookies zijn kleine tekstbestandjes met gegevens die tijdens het bezoek aan een website via uw browser op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen en die bepaalde instellingen en gegevens met het systeem van de desbetreffende website uitwisselen. Door het opslaan van instellingen en gegevens kunnen websites hun aanbiedingen op uw wensen afstemmen en wordt het gebruik voor u gemakkelijker, bijvoorbeeld omdat bepaalde gegevens zodanig worden opgeslagen, dat u ze bij elk volgende bezoek niet steeds weer hoeft in te voeren.

Soorten cookies

Tijdelijke en permanente cookies:

– Tijdelijke cookies worden verwijderd wanneer uw browser afgesloten wordt. Deze cookies gelden alleen voor de lopende sessie en worden dus ook wel sessie-cookies genoemd.

– Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook nadat uw browser afgesloten is.

Onder permanente cookies vallen:

– Functionele of technische cookies: hiermee worden bijvoorbeeld uw inloggegevens bewaard of wat u in uw winkelmandje stopt als u online aankopen doet.

– Niet-functionele cookies: hiermee wordt uw bezoekgedrag geregistreerd.

Onderscheid niet-functionele cookies:

– Directe (first-party) cookies. Deze worden geplaatst door de website die u bezoekt. Bijvoorbeeld: u surft naar de website van een bedrijf en dat bedrijf plaatst een cookie om bij te houden welke producten bekeken worden. Bij een volgend bezoek aan die website kan dan op basis daarvan een aanbieding worden gedaan.

– Indirecte (third-party) cookies. Deze worden gebruikt door adverteerders die op websites van andere bedrijven gerichte aanbiedingen doen op basis van surfgedrag.

– Google Analytics en Hotjar. Worden gebruikt voor het verzamelen van anonieme bezoekgegevens.

Dynamite Magic Shop V.O.F. gebruikt cookies om:

I.  u snel van de ene pagina naar de andere te laten klikken en om bij te houden wat er in uw winkelmandje zit. (functionele cookies)

II.  informatie op te slaan die u ons verstrekt heeft bij het aanmaken van uw account, zodat u bij een volgende bestelling uw gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren. (functionele cookies)

III. de doeltreffendheid van onze marketingcampagnes te onderzoeken. (niet-functionele directe cookies)

  1. de datum en het tijdstip waarop u onze website bezoekt te registreren, een overzicht te krijgen van het totaal aantal bezoekers van onze website en de bezochte pagina’s. Deze gegevens verschaffen ons informatie over het gebruik van onze website. De informatie wordt niet gebruikt om te weten wie u bent, maar alleen om een bezoek aan onze site te analyseren. (Zie onderstaand bij Google Analytics).

  2. de domeinnaam en de host van de computer waarmee u op het internet bent te bewaren, het gebruikte IP-adres, informatie over de software van de browser die u gebruikt en het besturingssysteem op te slaan (niet-functionele directe cookies)

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij gebruiken analytics in de anonieme versie wat betekent dat de laatste cijfers van uw IP adres weggelaten zullen worden zodat het IP adres niet te herleiden is naar een specifiek persoon. Google zal en kan dan ook uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen of deze in de cookie-melding uit te schakelen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Wil je ondanks niet dat we jouw gedrag anoniem volgen, dan bestaat er een opt-out mogelijkheid. Google heeft een speciale Add-On voor Chrome ontwikkeld die je kan installeren in je browser. Deze Add-On voorkomt dat de trackingcode van Google Analytics informatie doorstuurt naar Google. Download hier de Google Analytics Opt-Out Add-On.

Google AdWords Remarketing

Wij maken voor onze website gebruik van retargeting-technologieën. Wij gebruiken deze technologieën om het internetaanbod voor u nog interessanter te maken. Met deze techniek is het mogelijk om internetgebruikers die al eerder interesse voor onze producten hebben getoond, op de websites van onze partners reclame-uitingen aan te bieden.

Wij zijn ervan overtuigd dat het weergeven van gepersonaliseerde, interesse gerelateerde reclame-uitingen voor de internetgebruiker interessanter is dan reclame-uitingen die deze relatie niet hebben. Het weergeven van deze reclame-uitingen op pagina’s van onze partners gebeurt op basis van een cookie-technologie en een analyse van eerder gebruiksgedrag. Deze vorm van reclame gebeurt volledig anoniem. Er worden geen privacygerelateerde gegevens opgeslagen en er worden ook geen gebruiksprofielen aan uw privacygerelateerde gegevens gekoppeld.

U kunt zich hiervoor uitschrijven via DEZE LINK.

Al deze informatie wordt door Dynamite Magic Shop V.O.F. niet verkocht, verspreid of met derden gedeeld.

Hotjar

Deze website maakt tevens gebruik van Hotjar, een webanalyse-service welke ons helpt te zien hoe het bezoek op onze pagina verloopt. Deze service plaatst een cookie op uw pc om u te herkennen. De data van deze service wordt opgeslagen op een server in Ierland (Europa) met een maximale duur van 365 dagen. Deze service is volledig anoniem. Elke bezoeker van onze website krijgt een unieke ID toegekend welke bij volgende bezoeken herkend zal worden en gevolgd, echter deze is op geen enkele wijze gekoppeld aan enige persoonlijke informatie. Persoonlijke informatie zal dus nooit verzonden of opgeslagen worden omdat deze niet gegenereerd is. Wil je je ondanks deze maatregelen toch uitschrijven dan kan dat via de WEBSITE VAN HOTJAR (klik hier).

Inboxify
Voor onze nieuwsbrief-uitingen maken we gebruik van Inboxify. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, zal je e-mailadres worden toegevoegd en opgeslagen worden in deze mailinglijst. Om je persoonsgegevens te beveiligen hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Inboxify afgesloten.

Uitschrijven van de nieuwsbrief kan op ieder moment. In elke verzonden mail staat onderaan een afmeldlink, waar je eenvoudig je mailadres kan laten uitschrijven. Je kan ons ook een verzoek tot uitschrijving mailen in bovengenoemd e-mailadres, dan zorgen wij dat je e-mailadres wordt verwijderd uit de database.

Youtube

Onze website kan hyperlinks naar andere websites van derden bevatten. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites van derden of over de content op die websites. Na het verlaten van onze website zijn wij niet verantwoordelijk voor de bescherming en privacy van door jou verschafte informatie. Wees voorzichtig en bekijk de privacyverklaring van websites. Op deze site kunnen movie-spelers zijn ingebed waarbij de filmpjes van YouTube komen. Het plaatsen van een filmpje (movie) werkt door middel van stukjes code die van de respectievelijke social media dienstverleners zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Dynamite Magic Shop heeft daar geen invloed op. Lees de privacyverklaringen van Google/YouTube (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. Verzamelde informatie wordt overgebracht naar de betreffende social media dienstverlener, en kan worden opgeslagen op servers in de Verenigde Staten of buiten de EU.

Zelf cookies beheren

Via de browserinstellingen op uw computer kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser; raadpleeg indien nodig de helpfunctie van uw browser.

Let op: als u cookies weigert en/of verwijdert, kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken. Daarnaast heeft het weigeren c.q. verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet u de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig herhalen.

Informatie die we automatisch opslaan

Als u Dynamite Magic Shop bezoekt, laat u automatisch gegevens achter. Wij ontvangen en bewaren de domeinnaam en de host van de computer waarmee u op het internet bent, het IP-adres van de computer die u gebruikt, informatie over de software van de browser die u gebruikt, het besturingssysteem, de datum en het tijdstip wanneer u onze website bezoekt en het internetadres met de link naar onze website. Deze gegevens verschaffen ons informatie over het gebruik van onze website.

Informatie uit communicatie

Wanneer u e-mails of andere berichten (via ons contactformulier bijvoorbeeld) naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde pc's van Dynamite Magic Shop V.O.F.. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Emailgegevens blijven maximaal 6 maanden bewaard op onze pc's.

Nieuwsbrieven

U ontvangt enkel een nieuwsbrief wanneer u daar ooit zelf voor heeft ingeschreven via onze speciale nieuwsbrief pagina met aanmeldfunctie op onze website, óf bij het aanmaken van uw account heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen. U kunt zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief welke we regelmatig verzenden op de afmelden/uitschrijven-link te klikken.

Informatie die u zelf invoert op Dynamite Magic Shop

Als u gewoon een kijkje wilt nemen op onze website, hebben wij geen persoonlijke gegevens van u nodig. Ook als u het winkelwagentje gebruikt als u informatie over onze producten bekijkt, slaan wij geen persoonlijke gegevens op. We hebben wel uw gegevens nodig wanneer u:

  1. Een bestelling wilt plaatsen

  2. Onze mailings/nieuwsbrieven wilt ontvangen.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Een account aanmaken of een bestelling doen

Om via onze website te bestellen bij Dynamite Magic Shop V.O.F., kunt u zichzelf als klant registreren via onze website. U maakt vervolgens een account aan welk beveiligd is met een wachtwoord dat gekoppeld is aan uw e- mailadres. Om u als klant te registreren, hebben wij enkele gegevens van u nodig: uw naam, uw e-mailadres, het factuuradres en het bezorgadres. Eventuele betalingsinformatie en betalingen worden verwerkt op de pagina's van onze betalingsproviders ICEPAY (hiermee hebben we een verwerkingsovereenkomst afgesloten) en PAYPAL (waarmee u zelf een gebruikersovereenkomst heeft afgesloten ZIE HIER). Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Daarom maken wij gebruik van gangbare elektronische beveiligingstechnieken om uw gegevens te beschermen. Als u een account aanmaakt, vragen wij u om een wachtwoord aan te maken. Als u vervolgens een aankoop wilt doen of de informatie in de klantenregistratie wilt wijzigen, krijgt u hiervoor alleen toegang wanneer u uw e-mailadres en uw wachtwoord correct invult.

Wanneer gebruiken wij de gegevens van de klantenregistratie?

Dynamite Magic Shop V.O.F. gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en maakt alleen gebruik van de informatie in uw persoonlijke klantenregistratie om uw bestellingen te verwerken (kijk onder “opgeslagen informatie” voor de gegevens). De informatie die is verstrekt aan Dynamite Magic Shop V.O.F. wordt niet aan derden doorgegeven. Hierop is een uitzondering; we delen uw persoonlijke gegevens wel, voor zover nodig, met onze elektronische betalingsdienst. Dit doen we zodat de betaling van uw bestellingen vlot verwerkt kan worden. Tevens dienen we de NAW gegevens te delen met DHL voor het aanmaken van verzendlabels en het uiteindelijk afleveren van uw order. Indien artikelen speciaal voor u gefabriceerd worden bij een van onze fabrikanten en deze artikelen rechtstreeks naar u verzonden worden dienen we de NAW gegevens ook te delen met de betreffende leverancier.

Hoe weet ik dat de betaling veilig verloopt?

Dynamite Magic Shop V.O.F. maakt altijd gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Op deze manier wordt de datastroom tussen de website en de bezoeker goed beschermd en kan niet gelezen worden door derden.

Zodra u uw bestelling bevestigd heeft, wordt u doorverwezen naar de betaalmanier, via iDeal, paypal of creditcard. Deze betaalmethodes zijn officiële betaalmethodes die te gebruiken zijn op internet. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal (www.ideal.nl).

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie hiervoor onderstaande contactgegevens.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Dynamite Magic Shop V.O.F.

Rijksweg 119

5941 AC Velden

Tel : +31-(0)77-4722378

KVK nr.: 62262629

top ↑