Ervaringen van Klanten

Beste Rene,
Enorm bedankt voor de snelle service, waar zie je dit nog !!! Dikke pluim!
*******************************************

Hoi René,
Bedankt voor het schitterende goochelmateriaal!
Succes met alles!

*******************************************

Hoi Rene,
Ben erg blij met aankoop en met de instructies via internet, erg veel aan gehad. Mooie act erbij!
Dank!

*******************************************

Hoi René en Mark,

Complimenten voor jullie leuke sfeer, gezelligheid en vooral passie waarmee jullie in de winkel staan. Jullie denken ook mee wat de klant wil en de ongedwongen sfeer geeft het gevoel dat je elke dag langs wilt komen (ik woon aan de andere kant van het land, dus das wat lastig:-) ). Nu ben naar huis gegaan met een aantal leuke trucs. Maar je raad het al, ik heb echt zo veel van jullie gezien in de winkel, dat ik aan het einde niet meer wist wat ik nu gezien had. Hierdoor ben ik iets vergeten mee te nemen wat ik eigenlijk wilde meenemen. Dat bestel ik echter wel online!

*******************************************

Geachte Dynamite Magic Shop

Tjonge……jullie zijn ECHT snel!!!!!
:):)

*******************************************

René

Bedankt voor het onthouden dat we op zoek waren naar deze truc, we willen zeker van je aanbod gebruik maken.

Beste goocheldealer ter wereld !!!!

*******************************************

Hoi René

Dank je wel voor het uitgebreide instructiefilmpje van Auto Ring on/off Lace!

Super leuk om te zien dat jullie zoveel aandacht besteden aan een relatief goedkoop trucje.

Wordt zeer gewaardeerd in deze tijden waarbij veel gimmicks overprized door ontwikkelaars in de markt worden gezet.

*******************************************

Hallo rené,

Dankje wel voor de goede service vanmiddag! het spijt me dat we niets gekocht hebben maar binnenkort bestel ik zeker via de site!

*******************************************

Wat een fijne winkel is het toch.
Heel goed geholpen en van goede adviezen voorzien. Wederom uitstekend geslaagd. Bedankt ‪#‎dynamitemagicshop‬ #‎dynamite‬ René #‎velden‬ ‪#‎goedeservice‬ ‪#‎bosevents‬ ‪#‎goochelaar‬

*******************************************

Beste Meneer/Mevrouw,

Normaal maak ik nooit reclame voor een commerciële organisatie. Toch “moet” ik een uitzondering maken:
Al meer dan 10 jaar koop ik veel spullen bij Dynamite Magic Shop en de service is niet alleen nooit slecht, maar altijd perfect geweest. Sterker nog; na al die tijd blijft René me positief verbazen met zijn dienstverlening!

*******************************************

Ik zocht een paar producten die ik snel nodig had i.v.m. geplande activiteiten, gelukkig heeft Dynamite Magic Shop een geweldig aantal producten en had ik geen moeite met het vinden van geschikte producten. Om zeker ervan te zijn dat ik ze op tijd ontving stuurde ik een mailtje om te vragen hoe lang het eventueel zou duren voordat ze aankwamen. Ik kreeg te horen dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat alles wat op de website staat meteen geleverd wordt. Ik heb dus niet lang gewacht en mijn bestelling zo spoedig mogelijk geplaatst. De volgende dag was mijn bestelling al in huis met een welkomstbrief voor nieuwe klanten(met daarop een kortingscode). Niet veel later had ik nog wat producten nodig en heb ik deze kortingscode zonder problemen gebruikt, verder het pakketje ook weer snel ontvangen. Nog een extra pluspunt is dat ik bij een product zelfs een blaadje met persoonlijke tips van Dynamite Magic Shop heb ontvangen! Altijd een fijne aanvulling op de normale uitleg. Zeer prettige ervaringen gehad met beide bestellingen en een goede snelle service! Bedankt voor de snelle en goede service!

*******************************************

Geachte Dynamite Magic Shop

Tjonge……jullie zijn ECHT snel!!!!!
:):)

*******************************************

Goedenavond, vandaag hebben we de kaarten al ontvangen! Onze dank is groot, mijn complimenten voor jullie goede en snelle service!

*******************************************

Hallo,

Vandaag bij jullie in de winkel geweest,mooie winkel en fijne bediening door Bastian.

Ben heel erg tevreden over de producten en de service.

Tot een volgende keer.

*******************************************

Beste René,

Helemaal volgens verwachtingen afgehandeld.
Gisteren met DHL aangeleverd.
Prima service!

Hartelijk dank en we zijn er zeker van dat de jarige in de wolken zal zijn.

*******************************************

Beste,

Ik wil jullie van harte bedanken voor de supersnelle service. Gisteren besteld en vandaag geleverd, dat is gewoon top. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Ik heb alle trucs in perfecte staat ontvangen en vind dat jullie voor dit alles een dikke pluim verdienen.

Bedankt en doe zo verder!

*******************************************

I have ordered the impossible blocks puzzle from you. i ordered it om Monday 27/08/2012 and it has arrived here in Scotland on Friday 31/08/2012. The puzzle is very good. you service has been excellent and the speed of delivery also excellent. thank you very much.

*******************************************

Beste,

Mijn complimenten voor de uitstekende service en snelle verzending! Pakketje is gisteren aangekomen!

*******************************************

Hi René,

Thanks a lot, I have received my purchase today in great shape.

*******************************************

Hi,

İ recieved the order. Thanks for securitly and fast purchasing! Happy new year and best wishes from Turkey!

*******************************************

Hallo,

Mag ik jullie trouwens bedanken voor de vlotte afhandeling en verzending van elke bestelling die ik al bij jullie gedaan heb.

Ik bestel meestal in het verenigd koninkrijk maar bestel tegenwoordig meer bij jullie, omdat ik het dan gewoonweg sneller heb.

*******************************************

Heb de munt vorige week toe gekregen en ben content, zeer pro van jullie !
De groeten aan heel het dynamite team.

*******************************************

Bedankt,

onze bestelling is volledig correct aangekomen.
Het was zeer prettig te bestellen bij jullie,
alles ging snel, het was gemakkelijk en de verzendingskosten vallen mee.
Nog eens bedankt

*******************************************

Beste Dynamite Magic Shop,

Vandaag , zaterdag 23-7 heb ik mijn bestelde truc: The Transformation Box large, tot grote tevredenheid mogen ontvangen. Een Super de Luxe Box , ik vond altijd al de Drawer box een van de bruikbaarste , maar deze Transformatie Box is werkelijk Geniaal. Precies wat ik nodig had voor mijn Programma (een Magische Show voor Kinderen, maar een met een verhaallijn erin ). Heel goed. Ook mijn vorige Bestellingen voldoen bijzonder goed en komen goed aan bij de Kinderen. Bijvoorbeeld Lilly het Lieveheersbeestje , is BOVEN mijn verwachtingen, Het doet het bijzonder goed, zal zeker nog lang een vast onderdeel van mijn programma blijven. etc. etc.
Zo kan ik wel doorgaan, Maar het is duidelijk wat ik wilde vertellen : Dik tevreden !!!
Bedankt !!! , tot een volgende keer.
Het allerbeste gewenst.

*******************************************

Hallo,

Ik wil iedereen bij Dynamite Magic bedanken voor de snelle service en de top kwaliteit,
de Belgische winkels kunnen simpelweg deze schitterende service niet bieden!

*******************************************

Beste Dynamite Magic Shop,

Ere wie ere toekomt. ik heb een hele slechte ervaring met een goochelzaak waarbij mij Chinese namaak voor echt werd verkocht, gebeld, gemaild en geschreven en nog steeds uitvluchten. Dit was in oktober. Jij stuurt een verkeerd geslagen munt per kerende post met een persoonlijk briefje, terwijl je je makkelijk achter de fabrikant had kunnen verschuilen. dat is service! Als Koninginnedag er niet tussen had gezeten was je het misschien wel op de fiets komen brengen ook. Grote klasse en dat mag ook wel eens gezegd worden.

*******************************************

Goedenavond,

Nog nooit meegemaakt. Vorige maandag besteld en op dinsdag hier in België al in de bus. Plots besef ik weer waarom ik het liefst bij Dynamite koop.

*******************************************

Goedemorgen!
Even onze complimenten voor de snelle service!
Het is een werkelijk een verademing, besteld, duidelijke info over de levering en vandaag al binnen!
Het is jammer dat we geen goochelaars zijn!

*******************************************

Hoi,

Heel erg bedankt voor de snelle levering van mijn artikelen die ik bij
jullie besteld had. Ik kan nu nog even alles goed bekijken voor ik het zondag op het podium en
aan tafel van de mensen uitvoer. Erg fijn die vlotte en goede service maar ik was na al die bestellingen die
ik in de loop der jaren bij jullie heb gedaan natuurlijk ook niet anders gewend.

*******************************************

Hallo Goochelvrienden,

Wat zijn jullie snel, Vrijdagmiddag al mijn pakje ontvangen.
Zoals altijd, zeer goed verpakt, en de Tenyo trucs zijn prima.
Dat wordt een goochel weekend.
Kortom, ik ben weer zeer tevreden en wens jullie fijne feestdagen.

*******************************************

Geachte uitbaters der Dynamite Magic,

Met de manier waarop jullie een zaak draaien worden jullie vast overstelpt met waarderende mailtjes. Ik wijdt er in ieder geval ook een paar regels aan. Bij deze wil ik jullie graag mijn complimenten geven voor de bijzonder snelle en voorkomende service. Ik had gisterochtend de bestelling gedaan een voordat ik terug was van mijn boodschappen doen stond de bestelling al als verzonden. Een dergelijke snelheid en accuratesse alleen al mag in deze tijd gerust welhaast magisch worden genoemd.
De manier van verpakken was keurig. Alles kwam in goede conditie aan en dan ook nog eens snel. Wat kan een klant nog meer willen? Ik kan niets bedenken en daarom zal ik in de nabije toekomst zeker nog een aantal keer van jullie geweldige service en uitgebreide assortiment gebruik gaan maken.

*******************************************

Hoi,

ik wilde jullie langs deze weg eventjes super bedanken voor de goede service!!
Heel eerlijk gezegd, had ik 10 jaar geleden mijn twijfels bij Dynamite magic.
Wie zou er nou een goede goochelwinkel kunnen beginnen, en was dat uberhaupt mogelijk ????? Dat vroeg ik me af. Zelfs weleens discussie over gehad, en tot een jaar of drie geleden had ik mijn twijfels.
Heel langzaam werden mijn twijfels minder, en nu moet ik ronduit zeggen dat ik er volkomen naast zat !
JA het is mogelijk, en de manier waarop je/jullie het doen vind ik grandioos. Dwingt respect af, en is echt UNIEK ondernemerschap te noemen.
Klasse……… Oprechte waardering en respect !

TOP

*******************************************

Hallo

Wij zijn woensdagmiddag in jullie shop geweest.
Mijn zoontje was toen jarig dus misschien weet je het nog.
Langs deze weg wilde we jullie extra bedanken voor de fijne uitleg en de goede klantenservice.
Wij hebben het als heel leuk en prettig ervaren,en komen zeker nog vaker langs.

Bedankt hiervoor!!!!!

*******************************************

Hallo ,

Ik wil je / jullie toch nog maar eens een compliment geven voor de
snelheid en verzorging van de bestellingen. Ga zo door!!!

*******************************************

Beste,

Bedankt voor de goede ontvangst in je winkel. We hebben alleszins er enorm van genoten.
De spulletjes die we gekocht hebben zijn zeker een meerwaarde voor onze na-schoolse activiteiten.
Alleen oefenen, oefenen, oefenen,…
En we weten het nu zeker: we komen later nog wel eens langs…

*******************************************

Beste Dynamite,
Ik wil jullie even complimenteren voor de supersnelle service!
Ik heb vorige week mijn eerste bestelling bij jullie geplaatst, en ik had het de volgende dag al in huis! Volgens mij was dit mijn eerste bestelling bij jullie, dus ik had enkele dagen vertraging verwacht (afschrijving etc.), maar ik was blij verrast dat ik zaterdag mijn D’lites al in huis had.
Reken er maar op dat dit niet mijn laatste bestelling zal zijn: KLASSE !

*******************************************

Hallo

dankjewel om de bestelling zo rap te verzenden, u bent werkelijk de snelste goochelstudio ter wereld, ik kom nog terug!

*******************************************

Hoi,

Nogmaals onze complimenten voor de schitterende winkel en de begeleiding van onze aankopen waar ik meer dan tevreden over ben. Ook mijn impuls aankoop: Trilogy is fantastisch; ga ik heel vaak doen.
We hebben het erg naar onze zin gehad! Tot de volgende keer; maar dat zal voorlopig per mail zijn.
Fijn weekend!

*******************************************

Hallo,

Vandaag heb ik mijn bestelling in goede orde mogen ontvangen. Ik was aangenaam verrast met met de snelle afhandeling en de aangetekende zending zodat ik zeker ben van de ontvangst. Bedankt en ik doe zekers verdere zaken met jou bedrijf.

*******************************************

Jullie zijn in elk geval de snelste webshop waar ik ooit heb besteld. 🙂

*******************************************

Hallo Dynamite team,

Zo juist heb ik het nieuwe stuk touw ontvangen. Bij deze wordt jullie super-service maar weer bevestigt! Echt top dat het zo opgelost is!

Met vriendelijke groet,

Een ontzettend tevreden dynamite klant!

*******************************************

Hi,

Just to let you know that the package arrived today Friday May 17 here in the USA, it has been shipped on wednesday the 15th from the Netherlands!!!

Thanks for the FAST SERVICE!!!!

*******************************************

Thank you so much for getting the order shipped out so quickly and to my house in such a short amount of time. The props look beautiful. It was a pleasure doing business with you.

*******************************************

Hello

just a quick email to let you know my Tenyo arrived today [thurs morning] and i am extremly Happy with the tricks,and must say that your customer service is absolutely FIRST CLASS.

Many many thanks to you all at the dynamite magic shop!

warmest regards

*******************************************