Zaterdag 8 Juli 2023 – Vier met ons het 25 jarig bestaan van Dynamite Magic Shop!

Wat kun je verwachten op deze dag?

Er is een “middag en avondprogramma”.

Het Middagprogramma in onze winkel:

Onze winkel is op deze zaterdag geopend van 13.00 – 17.00 uur en daar kun je het volgende verwachten:

  • Een hapje en drankje
  • Speciale kortingen op je aankopen die je deze middag eventueel wilt doen (je bepaalt zelf je korting..hoe dat werkt zul je ter plekke ontdekken)
  • Voor iedereen een klein extraatje
  • En wellicht nog meer wat we nu nog niet met zekerheid kunnen onthullen.

Het Avondprogramma in zaal “Het Wapen van Velden, Rijksweg 101 te Velden”:

  • Om 18.30 zal er een live veiling plaatsvinden, niet te verwarren met onze 2-wekelijkse livestream. Dit zal een veiling zijn van schitterende items welke we al een tijdje aan het verzamelen zijn om op deze dag te kunnen veilen. Je kunt dus per opbod bieden op de op deze dag aangeboden artikelen. Meer info daarover volgt op de avond zelf. Deze veiling zag ongeveer een uurtje duren.
  • Om 20.00 zal Mickael Chatelain een lezing voor ons komen geven, hij komt speciaal voor deze lezing vanuit Frankrijk naar Nederland en zal je zijn creatieve ideeën tonen, en uiteraard heeft hij ook van alles te koop tegen de meest scherpe prijzen.

FAQ

Waar kun je verblijven tussen 17.00 en 18,30 uur?

Nou, je kunt een hapje gaan eten bij het Chinees restaurant of een van de twee cafetaria’s die we in het dorp hebben. Allemaal op loopafstand van de winkel.

Moet ik de hele dag aanwezig zijn?

Nee hoor, je mag alles zelf bepalen! Wil je enkel even langskomen in de winkel, dan kan dat maar als je enkel de avond wil komen of later op de middag pas dan kan dat natuurlijk ook. Houdt er wel rekening mee dat de winkel zelf sluit om 17.00 uur en er na die tijd géén artikelen meer gekocht kunnen worden in/uit de winkel. Je bent uiteraard ook welkom om gewoon de hele dag met ons door te brengen 🙂

Moet ik me aanmelden?

Nee hoor, ook dat is niet nodig en geheel vrijblijvend. Wij hebben dan ook geen enkel idee hoeveel bezoekers er zullen komen, dus dat is ook voor ons een verrassing.

Wat zijn de kosten voor deze dag?

Noppes, nikkes, nada, het is gratis! Het is een cadeautje van ons aan jou als klant! Enkel als je aankopen wilt doen dan zal het je geld kosten 🙂