Lezingen bij DMS

Lezing Patrik Kuffs Dinsdag 13 September 2022

Na 3 jaar hebben we eindelijk weer een live lezing kunnen boeken!

PATRIK is afkomstig uit Canada en een geboren entertainer, hij kan zelfs van de meest middelmatige variant van Marlo iets bijzonders maken. Hij bracht het grootste deel van zijn leven (buiten zijn slaapuren) door met het creëren van magische effecten, hij was in staat om originele magische acts te ontwikkelen, samengesteld uit materiaal dat goochelaars, lekenpubliek en mogelijk zelfs enkele computers voor de gek kon houden…

Tot nu toe is zijn materiaal slechts sporadisch gepubliceerd, zijn materiaal is hier en daar in enkele tijdschriften verschenen, zoals; Syzygy, Quintessence, Genii, Magic, Mind over Magic, Arcane, en zonder te vergeten een eerste verschijning op dvd getiteld Metal Bending, The real work, dat een referentie-instrument over dit onderwerp is geworden. Dit werd gevolgd door het dvd-duo Mind Stunts en Mind Stunts 2.0.

De bekende goochelaar David Acer is de auteur van zijn allereerste boek, MIND STUNT’S, geschreven voor de goochelwereld. Dit controversiële werk werd al meerdere keren geprezen door grote namen in het veld. Hier is een zeldzame kans om de magie van Patrik Kuffs te ontdekken; van kaartmagie, tot toneelmagie, tot mentalisme en meer!

De lezing omvat een mix van zijn “beste” ideeën en verschillende nieuwe routines. De grote sterke punten van de KUFFS-lezing zijn de grote eenvoud van de effecten, evenals de moderne benadering van de goed bewaarde klassiekers van het mentalisme. Een groot geluksmoment om te leven met een artiest die je niet elke dag tegenkomt… Tijdens zijn Kufférence zie je:

 • Thought Swiper: een klein systeem om een ​​gedachtekaart te raden. Combineer dit met de “Invisible Game” en het systeem wordt een geheim wapen. Een eenvoudig en aanpasbaar principe.
 • Drawing a Blank: Routines & discussie over het thema “Tekenreproductie”. Eenvoudige en effectieve ideeën voor zowel close-up als cabaret.
 • Rubik mon amour: Ideeën en suggesties voor dit modieuze speelgoed. Dit segment is ook een pre-tekst om de “Think BIG”-benadering te bespreken.
 • This Trick Socks: Een deel van de lezing zal worden gewijd aan enkele grote klassiekers van de goochelkunst  en het mentalisme, allemaal aangepast door de Kuffini-saus. Een beetje van alles voor elk wat wils!
 • AbracadaBAS: een komische “Stand-up” presentatie voor de routine “Thoughts from Tom Jacobson” door Michael Weber. Grappig en mysterieus!
 • Klassik : Er zullen ook veel klassieke effecten aan bod komen tijdens de lezing.
 • Magic Gag : Soms is humor sterker dan Magie.
 • P.Q.I. : Een zeer persoonlijke versie van de Koran Jackpot Coin.
 • Handkuffs : Een routine met een paar handboeien
 • T.O.Darts: Een visuele versie van het eerbiedwaardige “Tossed Out Deck”. Het gerucht loopt dat als de grote Dr. Faust nog zou leven, hij jaloers zou zijn!
 • The Last Word : De perfecte finale voor elke comedy magic show
 • En vele andere routines, ideeën en suggesties… zoals een nieuw voorstel voor uw oude latexfles.

De lezing zal in de Engelse taal gepresenteerd worden en plaatsvinden in Café “De Sport” gelegen aan de Markt te Velden. De lezing zal starten om 20.00 uur.

Een online ticket reserveren kan via deze link (klik op deze tekst).