Maandag 24 Juni 2024 – Lezing Dan Harlan & Sarah Ella Phant

Dan Harlan wordt wel ‘de meest veelzijdige goochelaar ter wereld’ genoemd, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Harlan heeft meer trucs en routines uitgevonden, uitgevoerd en onderwezen dan welke andere goochelaar dan ook, ooit! Zo heeft hij in de loop van vijf jaar de hele Tarbell Course of Magic (een achtdelige encyclopedie met meer dan 1200 trucs!) bijgewerkt door aan elke truc in het boek zijn eigen draai te geven. Hij voerde ze niet alleen allemaal uit in zijn wekelijkse show (met een snelheid van zes nieuwe trucs per week!), hij ontwierp en bouwde ook alle rekwisieten, maakte alle kostuums, choreografeerde alle routines, schreef alle scripts, en meer!

Harlan’s baanbrekende wonderen, een van de meest innovatieve moderne goochelaars, hebben het publiek in meer dan twintig landen over de hele wereld in verrukking gebracht. Hij was te zien in Caesar’s Magical Empire in Las Vegas, was headliner in het wereldberoemde Magic Castle in Hollywood en speelde een gastrol bij Masters of Magic in Saint-Vincent, Italië. Harlan hield Penn & Teller ook voor de gek tijdens de langlopende hitserie ‘Fool Us’. Optreden, schrijven, lesgeven, adviseren, creëren en lezingen geven, Harlan doet het allemaal.

Hij is mede-oprichter van The Mystic Tower (themystictower.com) en produceert gloednieuwe, verbluffende routines. Waar je de magie van Dan Harlan ook ziet, je zult zeker blij zijn als hij het alledaagse in het wonderbaarlijke verandert! En nu brengt Harlan je een gloednieuwe lezing met de meest opmerkelijke principes die hij tijdens zijn roemruchte carrière heeft gecreëerd en geperfectioneerd. Je zult gefascineerd zijn door Harlan’s ‘A la Carte’-principe, waarmee je meteen weet wat iemand heeft gekozen uit een lijst met items zonder enige wiskunde, mentale gymnastiek of enige vorm van verdachte visserij. Je leert de uitkomst van willekeurige keuzes te beïnvloeden zonder de indruk te wekken dat je enige controle uitoefent, terwijl Harlan zijn werk over de kunst van dubbelzinnigheid deelt. Harlan zal je kennis laten maken met zijn “Maestro Stack”, die je ongelooflijke magische kracht geeft met een spel kaarten zonder urenlang oefenen. Je leert ook andere geheime stacks kennen die Harlan al jaren nauwlettend in de gaten houdt, waardoor je lijkt op een gokexpert met paranormale krachten!

Bereid je ook voor om enthousiast te worden over zijn nieuwste creaties, zoals… The Mystery of the Missing Sock, Flash Silk to Egg, Four Thoughts en Speak-Easy Pro.

Harlan wordt vergezeld door zijn levensgezel, Sarah Ella Phant, om je al haar baanbrekende werk te leren over het vertalen van cijfers naar letters (en weer terug) voor codering en memoriseren. Het systeem van Phant is het toppunt van alle cijferalfabetten die ooit zijn gemaakt en zet een nieuwe standaard waar je absoluut dol op zult zijn. SarahElla Phant is een wereldberoemde mnemonist (geheugenexpert) wiens eclectische talenten een assortiment aan titels vereisen: uitvoerder, auteur, kunstenaar, spreker, leraar en meer. Ze kreeg voor het eerst wereldwijde erkenning als mede-maker van The Memory Arts Series en creëerde onafhankelijk de veelgeprezen grafische e-bookserie ‘3 Fundamentals of Mnemonics’. Zorg ervoor dat je met hen beiden deelneemt aan een werkelijk opmerkelijke lezing die de manier waarop je over de goochelkunst denkt, zal veranderen.

-Wanneer : Maandag 24 Juni 2024 om 20.00 uur
-Waar : Café De Sport, Markt 7 te Velden(NL)
-Kosten : EUR 22,50 p.p.

Kaarten zijn te reserveren via de rubriek kaarten lezingen in onze webshop of in onze winkel te Velden.