Maandag 5 Maart 2024 – Lezing Matthew Wright

Matthew Wright presenteert zijn Lezing Essentials of Close-up Magic. Matthew heeft de afgelopen jaren veel commerciële effecten uitgebracht dus als je een lezing wilt bijwonen van een professionele goochelaar die zijn materiaal ook echt gebruikt in de “echte” wereld dan moet je hierbij zijn. Matthew was al eens eerder in onze winkel te gast met een lezing maar dat is al weer jaren geleden ;).

Deze gloednieuwe lezing van drievoudig FISM-prijswinnaar Matthew Wright gaat in op elk detail van zijn close-up repertoire:

  • Je leert niet alleen welke trucjes hij doet, maar ook waarom hij ze doet, op welk tijdstip en voor wie.
  • Hij zal je leren hoe hij de routines van begin tot eind creëert, oefent en blijft beheersen
  • Hij duikt in de psychologie van het kiezen van de juiste toeschouwer en hoe je ervoor kunt zorgen dat het publiek van de best mogelijke magische ervaring geniet.
  • Je leert technieken en vaardigheden die nog nooit eerder door Matthew zijn prijs gegeven.
  • Tevens gaat hij enkele van zijn grootste geheimen prijsgeven in de vorm van trucs met kaarten, munten, ringen, telefoons en nog veel meer.

Zorg dat je erbij bent in deze masterclass op het gebied van Close Up en Salonmagie.

-Wanneer : Dinsdag 5 Maart 2024 om 20.00 uur
-Waar : Café De Sport, Markt 7 te Velden(NL)
-Kosten : EUR 20,00 p.p.

Kaarten zijn te reserveren via de rubriek kaarten lezingen in onze webshop of in onze winkel te Velden.


Zondag 19 Mei 2024 – Lezing Arsene Lupin

Arsene Lupin komt speciaal uit Polen om een lezing voor ons te verzorgen!

Deze lezing van FISM-prijswinnaar Arsene Lupin bestaat uit twee delen:

  1. Het eerste deel zal gaan over TV Magic. Arsene heeft in Polen een eigen TV show gehad en leert jou zijn ervaringen en een van zijn best bewaarde geheimen waarmee hij tijdens deze shows op de meest visuele manieren personen kon laten verschijnen, verdwijnen of veranderen. Het eerste deel van deze lezing gaat dus enkel over alles wat belangrijk is voor dit type shows en hoe je dit kunt toepassen.
  2. Het tweede deel zal bestaan uit commerciële routines (zowel close up als stand-up/podium effecten) die Arsene in de loop der jaren heeft geproduceerd. Hij zal deze vertonen, vervolgens volledig uitleggen inclusief alle details en uiteraard bestaat altijd de kans om deze items aan te schaffen.

Ben jij gek op de klassieke manier van goochelen en hou je van professionele effecten welke volgens de hoogste eisen geproduceerd zijn en waarover goed is nagedacht dan is dit een lezing voor jou!

-Wanneer : Zondag 19 Mei 2024 om 15.00 uur
-Waar : Café De Sport, Markt 7 te Velden(NL)
-Kosten : EUR 20,00 p.p.

Kaarten zijn te reserveren via de rubriek kaarten lezingen in onze webshop of in onze winkel te Velden.