Verzenden & Retourneren

Verzenden bij Dynamite Magic Shop;
Alle meer dan 4500 producten in onze webshop zijn OP VOORRAAD en liggen in het magazijn IN ONZE WINKEL waardoor wij meteen kunnen leveren!

Wij verzenden van dinsdag t/m vrijdag, alle bestellingen welke we op dinsdag t/m vrijdag ontvangen voor 13.00 uur worden zeker nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen welke later binnenkomen soms ook, dit is afhankelijk van de ophaaltijd van onze koerier (dat is soms om 14.00 uur maar ook soms pas om 17.00 uur) en hoe druk het is in onze winkel. Je kunt uiteraard onze winkel ook gewoon bezoeken om je aankopen te bekijken en meteen mee te nemen!.

Normaal gesproken worden zendingen in Nederland en België de volgende werkdag al bezorgd:

Bestel op dinsdag voor 13.00 uur dan ontvang je normaal op woensdag je bestelling*
Bestel op woensdag voor 13.00 uur dan ontvang je normaal op donderdag je bestelling*
Bestel op donderdag voor 13.00 uur dan ontvang je normaal op vrijdag je bestelling*
Bestel op vrijdag voor 13.00 uur dan ontvang je normaal op zaterdag je bestelling*
Bestel op je vrijdag na 13.00 uur, op zaterdag, zondag of maandag dan versturen we deze op dinsdag en ontvang je deze op woensdag*
* In 95% van de gevallen is een bestelling de volgende dag op zijn bestemming, wij kunnen dit dan ook niet garanderen en zijn voor het niet tijdig afleveren dan ook niet zelf verantwoordelijk.

ZENDINGEN BINNEN NEDERLAND

Bestellingen tot EUR 100,00
Bestellingen (ongeacht de verzendwijze) = EUR 5,95

Bestellingen met een waarde boven EUR 100,00
Geen portokosten !*

ZENDINGEN NAAR HET BUITENLAND

De verzendkosten buiten Nederland zijn ingedeeld in een aantal zones, wij verzenden via PostNL en DHL. :

België
Bestelwaarde onder EUR 100,00 = EUR 8,50
Bestelwaarde vanaf EUR 100,00 = GEEN PORTOKOSTEN!

Zone 3
Duitsland = EUR 11,50

Onderstaande tarieven zijn voor pakketten tot 2 kilo, aangetekend en verzekerd. Bij zwaardere of grotere pakketten kunnen we vragen om een extra bijbetaling.

Zone 4:
Spanje (incl. Balearen) , Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Denemarken, Isle of Man, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Zweden = EUR 20,00

Zone 5:
Albanië, Andorra, Bosnië, Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Griekenland, Groenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Oekraïne, Polen, Tsjechië, Turkijke en verenigd Koninkrijk, Wit Rusland en Zwitserland= EUR 25,00

Zone 6:
Argentinië, Australië, Bahrein, Brazilië, Canada, China, Chili, Curaçao, Egypte, Ethiopië, Fiji, Filipijnen, Georgië, Hongkong, India, Indonesië, Irak, Iran, Japan, Marokko, Mexico, Nieuw-Zeeland, Rusland, Singapore, Taiwan, Thailand, Verenigde Emiraten, Verenigde Staten en Zuid Korea = EUR 35,00

Alle overige landen op aanvraag!

Bij het bestelbedrag van word uitgegaan van het totaalbedrag aan artikelen welke we daadwerkelijk verzenden. Alle verzendbedragen zijn gebaseerd op een combinatie van verzendkosten, verwerkings-en verpakkingskosten. De minimale verzend/verwerkingskosten bedragen bij bestellingen onder EUR 100,00 dus altijd EUR 6,50 binnen Nederland en EUR 8,50 buiten Nederland, ongeacht de wijze manier van verzenden/verpakken.

* Verzendkosten voor downloads, entreekaarten voor Dynamite Day en/of lezingen zijn altijd gratis, deze artikelen tellen dus NIET MEE in de berekening bij een bestelbedrag van EUR 100,00! Artikelen van het merk Spider kunnen we helaas niet verzenden, in de prijzen van complete decors zijn reeds verzendkosten mee berekend, vraag gerust voor actuele verzendkosten van andere Spider-items.

Retourneren
Volgens de wet Koop op afstand heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen. In deze 14 dagen kun je zonder opgaaf van redenen het product retourneren (gesealde media zoals boeken en dvd’s en kaartspellen waarvan het seal/de krimpverpakking verwijderd is en downloads uitgesloten), ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Neem per mail contact met ons op voordat je een artikel wilt retourneren zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Stuur tevens DIT FORMULIER (klik hier) mee met je retourzending. Heb je een probleem met een product of kom je er niet uit? Laat het ons weten voordat je het retourneert, vaak kunnen wij het probleem al eerder oplossen. Zodra geretourneerde artikelen door ons ontvangen zijn zullen we het bedrag van deze artikelen binnen 14 dagen crediteren op je rekening.