Goocheltrucs op televisie | Dynamite Magic

Goochelen is steeds populairder geworden, je ziet het overal, op straat, televisie en in theaters. Op televisie zijn er steeds meer goocheltrucs te zien, er komen bekende programma’s op tv zoals Mindf*ck. Speciaal voor kinderen is er op RTL8 het goochelprogramma ‘Wonder school met Wardo wonder’. Hier kunnen kinderen op tv hun goocheltrucs laten zien en leren ze goochelen van Wardo. Daarnaast is er nóg een ander programma op SBS6 genaamd It’s a kind of Magic, hier worden diverse mensen verrast door goocheltrucs. Met al deze programma’s wordt goochelen steeds makkelijker om uit te voeren en daarbij kunnen kinderen vaker goocheltrucs oefenen om zo de beginner trucs onder de knie te krijgen. Goochelaars willen mensen verbazen en entertainen, dat zal zeker lukken met de programma’s die op televisie te zien zijn en mensen daarna zelf thuis kunnen uitproberen.

Diverse bekende goocheltrucs van Dynamite

Met al die televisieprogramma’s die goocheltrucs laten zien kan Dynamite Magic Shop dan ook niet achterblijven. Wij verkopen namelijk een heleboel goocheltrucs aan tv-goochelaars/specials die allemaal op televisie te zien zijn. Vaak krijgt Dynamite Magic Shop de vraag of wij bepaalde producten verkopen. Vandaar dat we producten waarvan wij weten dat ze gebruikt worden op tv een zogeheten ‘tag’ krijgen zodat deze producten makkelijk terug te vinden zijn op onze website. Wil je zoeken naar een van deze producten dan typ je de naam van de illusionist of programma in en dan krijg je de volledige resultatenlijst van de goocheltrucs die gebruikt worden op televisie wat uit onze goochel webshop komt. Wij maken het je graag nog net wat gemakkelijker om deze producten te vinden en hebben hieronder dan ook een lijstje opgesteld met de producten die bij elk programma horen door te klikken op de link krijg je het overzicht. Bestel de producten die een van jouw goochelvoorbeelden gebruikt en zorg ervoor dat jij binnenkort jouw vrienden laat verbazen met de goocheltrucs van bekende goochelaars.

  • MINDF*CK (Victor Mids)
  • ZAPP MAGIC BATTLE (Rob & Emiel)
  • STREET MAGIC (Rob & Emiel)
  • NICHOLAS (Nicholas Arnst)
  • DYNAMO MAGICIAN IMPOSSIBLE
  • JAN REINDER
  • DE NIEUWE URI GELLER SHOW
  • MINDMASTERS

Uitstekende service van onze goochel webshop

Ben je op zoek naar een ander goochelproduct die je niet kunt vinden in onze webshop, stuur dan gerust een mailtje naar info@dynamitemagicshop.com. Wij zijn 6 dagen per week aan het werk in onze goochel winkel om al je vragen te beantwoorden of klanten te voorzien van advies voor het aanschaffen van een product. Wil je liever eerst telefonisch contact hebben met een van onze medewerkers om je vraag beantwoord te krijgen of advies te krijgen dan kun je bellen naar +31-(0)77-4722378.